Försäljning Hotell, Las Lajas, Chiriqu, Panam, Nueva Florida, las Lajas Adentro

Försäljning - Cod. 30027

  • Typ: Hotell
  • Område: 3000 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: terra

missade möjligheter i Las Lajas!
Frågar initierade aktiviteter Resort and Restaurant byggdes och öppnades 2012. Det har en stor kundbas och stora recensioner på Tripadvisor, Booking.com. och Lonely Planet.
Strukturen (3 Bungalows, pool, restaurang med boende, privat hus och lagring) har en privilegierad ställning både ur kommersiell synpunkt bostäder. Det är omgivet på tre sidor av jordbruksmark (lugn och ro garanti) ligger 20 meter från huvudgatan i Las Lajas, 1,5 km från Panamericana och 10 minuter. från stranden (en av de finaste och säkraste av alla Stillahavskusten). Slutförandet av Panamericana (pulsåder Panama till 4 banor) den renderàpiù tillgängliga för David (den andra stora cittàpiù landet bara 40 min.) I Boquete (en 1hora och 15 min.) Och till resten av landet.
Orten ligger inbäddat i en lummig tropisk trädgård på 3000 kvadratmeter prydd med växter, blommor och fruktträd (bananer, papaya, ananas, avokado och citrusfrukter). Många allmänna utrymmen, avgränsade av kullerstensvägar, utrustade med skymning belysning och omfattande bevattningspunkter.
Poolen (6m x 4m, frön begravda med sand och nattbelysning filtreringsanläggning) är omgiven av lounger med kapell, bord, träbänkar och en rustik Rancho att använda massage.
Parkering är privat, inhägnad med tillgänglighet för 10 bilar.
Bungalow 3 (2 26sqm, en aktiverad för funktionshindrade och en 32,5mq) kommer med en privat veranda, fullt möblerad med takfläkt, luftkonditionering och varmvatten.
Restaurangen består av ett öppet vardagsrum (Rancho) 60sqm med bar, reception och frukost, utrustad med 7 tabeller (kapacitet 40 personer) och 2 bad alla kompatibla för funktionshindrade. Möjlighet till kväll filmvisningar med projektor och ljudsystem. Det kommer också med en 30 kvm stuga med privat badrum som används för att hysa personal eller använda sovsal.
Köket, på 30 kvadratmeter, är fullt möblerad med rostfritt stål italiensk professionell utrustning (inventering) och externt försedd med ett område repareras och utrustade grill.
Huset för bostadsändamål av 90,5mq med terrass på två sidor och inhägnad trädgård, har 2 sovrum av 16sqm sovrum, ett badrum, vardagsrum med kök, varmvatten, elsystem 110 / 220V och är fullt möblerad.
Den 27,5mq insättning, med täckt område, är utrustad med träbearbetningsutrustning, VVS, svetsning, elektriska och trädgårdsarbete. AC 110 / 220V och trefas.
Strukturen är Provista sin egen brunn (30m djup) med poma nedsänkning och autoklav. Det är också ansluten till kommunalt vatten och har en 6000litri alla drivs reservtank.
Hela området är utrustad med hög hastighet Wi-Fi. All elektrisk utrustning är ansluten till skydd för eventuella överspänning.
Det ger dina nycklar i hand med offentliga företagens verksamhet, licenser och alla ingenting Ostanecessari:
· Verksamheten är lagligt registrerade ATP och godkänts av ministeriet för turism

· Verksamhetstillstånd och konsumera alkohol som godkänts av IBD

· Unik bolagsskatt betalats

· Skattebefrielse Recorder

· Deklaration skatte- och bokförings böcker i ordning

· Mark med titeln på egendom

· Förklaringen om de förbättringar som gjorts med befrias från skatt för 10 år, kan förlängas i ytterligare 10

· Planer regulatorer godkänts av berörda myndigheter med möjlighet till förlängning (en Bungalow och ett hus)

· Den elektriska, VVS och gas överensstämmer med de regler som gäller i Panama

· Miljökonsekvensbeskrivningen upprättas och godkännas av ANAM lagen upplösning

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB