panam.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Panam

Fastighet till salu i Panama

Panama är ett land på isthmus som förbinder Central- och Sydamerika. Den skärs i två av den berömda Panamakanalen, ett konstgjort teknikföretag som har skapat en avgörande, navigerbar passage mellan Atlanten och Stillahavsområdet. Huvudstäderna i Panama City inkluderar skyskrapor, kasinon och moderna nattklubbar som står i kontrast till den koloniala arkitekturen i Casco Viejo-distriktet eller regnskogen i Natural Metropolitan Park.

Den gränsar mot öst med Colombia och i väst och nordväst med Costa Rica.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Panama bör du läsa vår information om Panama fastighetsmarknaden.

Ett stort utbud av bostäder och fastigheter till salu i Panama har dämpat priserna, särskilt i områden som Paitilla, Avenida Balboa och Costa del Este.

Den främsta orsaken till prisnedgången är hänförlig till ett överskott av tillgången till fastigheter till salu i Panama.

Under de senaste åren har fastighetsbranschen haft svårigheter, vilket har haft ett betydande inflytande på verksamheten, vilket bidrar med över 18 procent till bruttonationalprodukten (BNP) och erbjuder över 150 000 arbetstillfällen.

"Panama-dokumenten", de svarta listorna, Clinton-listan, den rättsliga osäkerheten, ökningen av bankräntan och den överdrivna byråkratin är bland de faktorer som specialister tror har negativ inverkan på sektorn.

Det finns flera anledningar som gör detta till ett verkligt paradis för expats, från speciella fördelar för pensionärer som regeringen underlättar och klimat, kostnader och livskvalitet, tjänster, infrastruktur och förhållanden i allmänhet.

Men som på alla andra ställen i världen, är levnadsförhållandena och framför allt av säkerhetsskäl olika från plats till plats, varför vi kommer att nämna här de bästa områdena att bo i Panama och att du kan fatta ett välgrundat beslut . när man bestämmer sig för att flytta och köpa en fastighet till salu i Panama.

Ett av de element som gör tanken att bo i Panama mer attraktiv är låga levnadskostnader och det utmärkta klimatet. Men det finns fortfarande ett brett utbud av möjligheter att välja mellan. Följande är de säkraste ställena att bo och köpa en fastighet till salu i Panama.

Boquete: Beläget i provinsen Chiriqui på Panama-platån, med en befolkning på cirka 20 000, bosatta i allmänhet engelska, ligger den i en höjd av cirka 1000 meter över havet. Detta område är känt för sina spektakulära landskap, imponerande berg, frodiga skogar och ett coolt klimat.

Utöver det faktum att levnadskostnaderna är extremt billiga är Boquete ett av de säkraste och renaste provinserna i Panama.

Panama City: en kosmopolitisk livsstil på en ganska måttlig kostnad, huvudstaden i Panama, är en modern, säker och ekonomisk plats att bo. Den har imponerande skyskrapor, kontor, affärer, bostadsrätter och hotell. Dess infrastruktur är en av de mest avancerade i Latinamerika och erbjuder högkvalitativa tjänster till ett bra pris.

De senaste åren har Panama blivit en viktig punkt för konstnärlig diffusion, med museer och privata gallerier med utställningar av lokala och utländska konstnärer. Kulturella och underhållande händelser av alla slag.

Förutom att vara en ganska säker stad, är levnadskostnaden i Panama, även lite högre, fortsatt måttlig.

Santa Fe: beläget i provinsen Veraguas, är Santa Fe en traditionell panamansk stad, en hög plats omgiven av kullar, känd för sina trädgårdar av orkidéer och exotiska blommor. Det erbjuder ett utmärkt färskt klimat.

Tack vare dess läge och klimatförhållanden är platsen lämplig för vandring, fågelskådning, camping och ridning. Tydligen är det inte en lämplig plats för alla, eftersom den avlägsna platsen gör det svårt att få tillgång till vissa tjänster.

Las Tablas: är en kolonialstad belägen på Stillahavskusten som erbjuder en säker och trevlig livsstil till ett överraskande lågt pris. Det är ungefär 4 timmar från Panama City, har bra väginfrastruktur och möjliggör enkel resa mellan städer. Livsstilen i borden är blygsam men ganska bekväm och säker.

Coronado: Det är en av de mest populära och säkra platserna att besöka, att bo och köpa en fastighet till salu i Panama, eftersom de flesta stränderna har köpts av expatgemenskapen, det här är Panama: s mest utvecklade strandområde. Stränderna är kända för att vara en blandning av svart vulkansk sand med den ljusa vita sanden på stranden.
Naturligtvis har landet ett stort antal otroliga ställen att bo och att leta efter egendom till salu i Panama, från bergen, från städerna till platserna på stranden, skulle det vara svårt att räkna ut alla utmärkta ställen som detta landet erbjuder att leva, men några av de säkraste är dessa, det är värt att överväga att du ska bo i Panama.

  •  
    Flytta till Panama. Expatriate och bor i Panama.

      Sommaren är nästan över oss, och alla tänker redan på samma sak: var ska jag åka på semester? Tja, vet att vi hos Realigro gör en liten tanke, men ännu större. Varför tänka på en enkel fritid när du kan sikta högre? Och om du kunde investera för att leva en "evig semester på en drömplats? ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Detta rymliga bergshem har charm, fantastisk utsikt och vackra trädgårdar. Det belyser bekvämt boende med lugn, skönhet och en känsla av att vara ute ...
Cod. 38063

Försäljning 2:a, Panam, Panama, Panama City, Punta pacyfica areas

3,282,198.73SEK
Försäljning
2:a

129 m²
Jag kommer att sälja ett attraktivt (simbassäng, gym, jacuzzi, affärscentrum, racquetball squash, etc.) i det prestigefyllda Punta Pacyfica-distriktet...
Cod. 37628

Försäljning Hotell, Panam, Chiriqu, Las Lajas, La Pepita de Marañon

1,834,169.88SEK
Försäljning
Hotell

189 m²
Priset inkluderar: Panamanian S.A. B & B auktoriserad av Panamanian Tourism Authority (ATP) Online nyckelbokningsmotor och egen hemsida Fullt mö...
Cod. 36601

Försäljning Hotell, Panam, Veraguas, Santa Fé, Santa Fé

4,344,086.55SEK
Försäljning
Hotell

400 m²
Hostal La Qhia i Santa Fe, Veraguas, Republiken Panama Santa Fe: äkta liten by, inbäddat i mitten av landet, inbäddat mellan de gröna kullarna i c...
Cod. 36483

Försäljning Exploateringsmark, Panam, Chiriqu, Las Lajas, Las Lajas de San Felix

115.84SEK
Försäljning
Exploateringsmark

2000 m²
Hjälp att hitta, köpa och bygga "din" fastighet i Panama. Beroende på storleken på fastigheten kan den prisas från 12 USD. - per kvadratmeter eller ti...
Cod. 36389

Försäljning Övrigt (Mark), Panam, Chiriqu, TOLE, TOLE

19,307,051.34SEK
Försäljning
Övrigt (Mark)

850000 m²
Stor 85 hektar tomt belägen vid Stillahavskusten i CHIRIQUI För fastighetsutveckling (möjlighet till 500 lägenheter) eller för jordbruksproduktion på...
Cod. 34764

Försäljning Villa, Panam, Panama, Arraijan, el palmar lote 80/b

5,792,115.40SEK
Försäljning
Villa

450 m²
Villa nära Stilla havet, med vacker trädgård på 200 kvadratmeter, nya costrucion, anordnas och skyddas !! 12 km från centrum av Panama City City.
ny europeisk stil hus House ny sats på 800 m2 och 230 m2 byggnadsyta n ° 5 rum,s s° 1 vardagsrum,s s° 1 kök,s s° 3 badrum, nr 2 terrass, terrass med...
Cod. 31886

Försäljning Hus, Panam, Panama, Panama City, Altos de Cerro Azul El Vigia

1,061,887.82SEK
Försäljning
Hus

200 m²
Stor möjlighet Till salu mark 2.050m2 med en bra storlek hus som innehåller 2 sovrum 2 badrum. Beläget i Altos de Cerro Azul, El Vigia. Nära till f...
Cod. 31669

Försäljning Hotell, Panam, Bocas del Toro, Isla Colon, Big Creek

5,792,115.40SEK
Försäljning
Hotell

3000 m²
Construcciópn magnifika nya hus klar i 2017. Huset byggdes med material av 260 kvadratmeter kvalitet på en tomt på 3000 kvadratmeter. Den består av ...
1 / 8
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB